Brug for
en alsidig 
tekst-
forfatter?


 

GREENSTER er et enmandsbureau, der leverer rådgivning og tekster til (næsten) alle former for kommunikation. 

Jeg har især fokus på kommunikation af energi, it, bæredygtighed og grøn teknologi, men jeg skriver også for andre brancher – så tøv ikke med at spørge, hvis I har brug for assistance.

Seks bud på
hvad GREENSTER
kan tilbyde din virksomhed

 

Journalistisk indhold

Fx artikler eller case stories til web, LinkedIn, salg eller fagblade. Dygtige fagfolk ved meget – nogle gange for meget, når den viden skal kommunikeres bredt. GREENSTER kan hjælpe med at indfange den i letlæst og engagerende indhold.

Digitale nyhedsbreve

Et godt nyhedsbrev leverer kort og præcist de nyheder, der er mest relevante for kunderne. Det kræver skarp vurdering af nyhedsværdi og vinkel. GREENSTER kan bidrage med redaktion og hurtig skrivekraft.

Salgsmateriale

Indhold til jeres næste mail-kampagne, salgsbreve, SoMe, brochurer, annoncetekster, videomanuskripter. Alle sammenhænge hvor klare budskaber kan bane vej for jeres resultater.


 

Public Relations

Alle virksomheder har gode historier. Men de skal vinkles, bearbejdes og præsenteres med respekt for den journalistiske arbejdsproces, for at opnå mediernes interesse. GREENSTER kan hjælpe hele vejen – fra idé til dækning.

Intern kommunikation

De fleste virksomheder har forskellige faggrupper med forskellige behov. Men de har alle brug for klar kommunikation. GREENSTER kan hjælpe med godt indhold til FAQ'er, intranet eller briefinger til fx kundecenter eller salg.

Forefaldende opgaver

Brug for et ekstra sæt hænder til skriveopgaver? Som alsidig og erfaren kommunikatør er jeg parat til at hjælpe, hvis I mangler kapacitet.

Hvad siger kunderne?

 
björg_sh.jpg

“Som tidligere marketingchef i en af Danmarks største energivirksomheder har jeg løst flere hundrede opgaver i samarbejde med GREENSTER. Leverancer og service er altid af høj kvalitet – også når budskaberne kræver stor baggrundsviden. Jeg giver uden tøven Jesper Andersen min varmeste anbefaling.”

Björg Bisgaard
Marketingchef
3shape

stig_sh.jpg

“Vi samarbejder med GREENSTER om en række projekter. Fx artikler til fagblade, årsberetning og indhold til vores Intranet. Som landets største spildevandsvirksomhed har vi mange komplekse budskaber, og dem håndterer Jesper Andersen yderst kompetent. Vi er bestemt tilfredse med samarbejdet.”

Stig Dalum
Kommunikationschef
BIOFOS 

tanja_sh.jpg

“I Essensen har vi brugt Jesper Andersen som tekstforfatter i flere år. Vores kunder er tilfredse med indholdet, og samarbejdet fungerer godt. Vi bliver også mødt med stor fleksibilitet og hurtig feedback, når der opstår behov for ændringer undervejs.”

Tanja Klie Rubow
Direktør
Designbureauet Essensen 

Om GREENSTER

 

Enmandsbureau drevet af Jesper Andersen, cand.comm. Her tilbyder jeg:

  • Levende tekster, hurtig levering og korte kommunikationsveje

  • Hurtig forståelse af komplekse emner

  • Skarpt strategisk fokus på teksternes formål

  • Alsidighed - jeg løser mange forskellige slags opgaver

  • Over 20 års erfaring med god erhvervskommunikation.


    GREENSTER har bla. løst opgaver for:

    SEAS-NVE

    BIOFOS

    Orange Cyberdefense

    Lange PR

    Essensen

    Miljøstyrelsen

    Lindab Indoor Solutions

    Dansk Miljøteknologi

    Phonak

    Holm & Halby

    Axeb

    Copenhagen Resource Institute

    DTU Risø Campus

    DAC

    Realdania Byggeriets Innovation

    IVT Naturvarme