Roskilde Festival vil affaldet til livs
Roskilde Festival vil affaldet til livs

Projekt: Artikel om affaldshåndtering på Roskilde Festival
Kunde: Miljøstyrelsen

År for år gør Roskilde Festival sin affaldshåndtering bedre. Fx sendes alle madrester direkte til bioforgasning. 97 % af de flere hundredetusinde plastikkrus indsamles og genbruges. Desuden giver festivalen pant på alle flasker og dåser – uanset om de kan bruges i det danske pantsystem eller ej. Problemet er affaldet på campingområderne. I 2008 tegnede det sig for over 90 % af festivalens 1.823 tons affald. Foreningen bag festivalen tøver med for mange forbud og tror mere på flere pantsystemer.

Læs artiklen som pdf.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

*
Navn er tom


*
Kommentar er emtpy